Objavljeno

TIM Centar je i ove godine realizovao razvojni projekat “Budi bolji”. Već šestu godinu zaredom naši zainteresovani sugrađani imali su priliku da prisustvuju predavanjima na kojima smo predstavili konstruktivne principe unapređenja kvaliteta života. Kao i do sada, predavanja su usmerena na vitalne aspekte funkcionisanja na poslu, u partnerskim odnosima, u porodici i prema sebi.

Predavanja su ove godine realizovana u saradnji sa Eđšeg – kulturnom stanicom. Zainteresovani sugrađani su imali priliku da nešto novo nauče, ali i da uživaju u divnom prostoru Eđšega.

Predavanja su bila humanitarnog karaktera, a novac je prikupljan za Nikoline samostalne korake. Pozivamo vas da se priključite ovoj humanitarnoj akciji, upišete 602 i pošaljete SMS na 3030 (cena poruke je 200 dinara).

Ciklus smo započeli 19. oktobra predavanjem usmerenim na unapređenje našeg poslovnog funkcionisanja koje je održao dr Boris Popov, psiholog, edukator i konsultant iz oblasti ljudskih resursa. Boris nam je pričao o preduzetničkom duhu i na temu “Usudi se da maštaš o svom poslu”.

Decembar mesec posvetili smo dilemama u roditeljstvu. Naše drugo predavanje na temu „Budi bolji roditelj – Šta kada se moje dete previše brine“ održala je dr Jasminka Marković, dečiji psihijatar, edukator i sistemski porodični psihoterapeut. Predavanje je održano 13. decembra.

Naše treće predavanje 7. marta bilo je usmereno na emocionalno zdravlje. Predavanje o tome kako da budemo bolji sami sebi održala je Olivera Sekulić-Bartoš, psiholog i REiKBT psihoterapeut. Tema predavanja je bila „Uvek smiren i srećan. DA ili NE?“.

Poslednje predavanje u ciklusu „Budi bolji“ rezervisali smo za temu ljubavi, tj. partnertnerske relacije. O tome „Kako se leči partnerski odnos?“ pričale su nam dr Jasminka Marković, dečiji psihijatar i sistemski porodični psihoterapeut i dr Jelena Srdanović Maraš, psiholog i sistemski porodični psihoterapuet. Predavanje je održano 25. aprila 2019. godine.

Sledeći cilkus predavanja “Budi bolji” očekuje vas već na jesen.  

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *