Objavljeno

Lišće još ne pada na sve strane, ali zato mi ne časimo časa da vas obavestimo o edukacijama koje smo pripremili za vas. 🙂 Ove jeseni, naše edukacije su usmerene na profesionalni razvoj stručnjaka koji se bave decom i mladima.

Oktobar započinjemo sa treningom “Samopovređivanje adolescenata – praktične smernice za procenu i terapijski rad” koji će se 6.10.2018. održati u Beogradu, a 20.10.2018. u Novom Sadu. Trening se sastoji od jednog susreta u trajanju od 8h.

Novost u našem TIM Centru jeste “Grupa za superviziju stručnjaka koji se bave decom i mladima”. Supervizija je namenjena psihoterapeutima, savetnicima i svim osobama koje su u procesu sticanja zvanja psihoterapeuta ili savetnika, a žele da se osnaže za rad sa decom, mladima i njihovim porodicama. Radiće se u grupi od 8-12 učesnika, grupa je zatvorenog tipa, usmerena na prikaze slučajeva, praktična pitanja i smernice za rad. Supervizijska grupa kreće sa radom 18.10.2018. u Novom Sadu i sastoji se od pet susreta u trajanju od 4h po susretu.

Ukoliko ste zainteresovani za neku od naših edukacija, vaša pitanja i prijave očekujemo na mail: edukacija@timcentar.rs ili na brojeve telefona: 021/6615-812 i 065/6615-812.

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *