Objavljeno

U petak, 20. septembra otvorili smo novu sezonu “Petka sa psihoterapeutom”. Kao i obično, vaš domaćin je Olivera Sekulić-Bartoš, REiKBT psihoterapeut. Drago nam je što smo i u novoj sezoni nastavili saradnju sa Kulturnom stanicom Eđšeg.

Tema ovog Petka je bila “Zavisnosti i šta se krije iza njih”. O ovoj temi je govorila naša draga gošća Marina Kolarić, diplomirani psiholog i MBAR coach. Marina nam je odgovorila na mnogobrojna pitanja – šta su zavisnosti, kako da ih prepoznamo, šta se krije iza njih, zašto je važno da se povežemo sa svojim telom… Takođe, dala nam je i smernice kako da prepoznamo i upravljamo svojim emocijama, imamo više saosećajnosti prema sebi i kako da donosimo svesnije odluke.

Predavanja su humanitarnog karaktera i planiramo da nastavimo sa tom praksom. Uspeli smo da prikupimo novac za Nikoline samostalne korake, ali i za Petrovu samostalniju budućnost.

Sledeći „Petak sa psihoterapeutom“ zakazali smo 18. oktobra od 18h u Kulturnoj stanici Eđšeg. Vidimo se uskoro na još jednom Petku.

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *