Objavljeno

TIM Centar i ove godine realizuje razvojni projekat “Budi Bolji”. Već petu godinu zaredom svi naši zainteresovani sugrađani imaće priliku da prisustvuju besplatnim predavanjima na kojima predstavljamo konstruktivne principe unapređenja kvaliteta života. Kao i do sada, predavanja su usmerena na vitalne aspekte funkcionisanja na poslu, u partnerskim odnosima, u porodici i prema sebi.

Ciklus započinjemo 19. oktobra, predavanjem usmerenim na unapređenje našeg poslovnog funkcionisanja koje drži dr Boris Popov, psiholog, edukator i konsultant iz oblasti ljudskih resursa. Boris će pričati na temu Preduzetnički duh – Usudi se da maštaš o svom poslu“. Predavanje će se održati u Kulturnom Centru Novog Sada u Katoličkoj porti 5.

Ukoliko želite da unapredite svoje funkcionisanje u domenu roditeljstva, naše drugo predavanje je upravo namenjeno tome i održava se u decembru. Dr Jasminka Marković, dečiji psihijatar, psihoterapeut i edukator govori na temu: „Dileme u roditeljstvu: Šta kada se moje dete previše brine?“.

Februar mesec posvetili smo emocionalnom zdravlju. Naše treće predavanje na temu „Budi bolji samom sebi: Emocionalno zdrav – uvek smiren i srećan! Da ili ne?“ drži Olivera Sekulić-Bartoš, REiKBT psihoterapeut.

Poslednje predavanje u ciklusu održava se na proleće, koje smo rezervisali za temu ljubavi. Ako vas interesuje Kako se leči partnerski odnos?”, dođite na predavanje u aprilu, koje drže dr Jelena Srdanović Maraš i dr Jasminka Marković, psihoterapeuti i edukatori.

Više informacija o tačnom datumu i mestu održavanja pojedinačnih predavanja potražite i na našim FB stranicama: TIM Centar – ljudski resursi i TIM psihoterapija i edukacija.

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *