Objavljeno

U vremenu kada se većina aktivnosti obavlja elektronski, kontakt uživo je postao retkost. Mi u TIM Centru želimo da se to promeni. „Petak sa psihoterapeutom” ima za cilj da prikaže i približi psihoterapiju svakom pojedincu. Svaki ,,Petak sa psihoterapeutom” ima psihoedukativnu formu, odnosno terapeuti obično predstave, objasne i ponude rešenja za problem koji je tema Petka. Posmatrajući, slušajući i učeći zainteresovani sugrađani imaju jedinstvenu priliku da naučeno primene i na sebi.

Prvi humanitarni „Petak sa psihoterapeutom“ ove godine je održan 5. aprila u Kulturnoj stanici – Eđšeg. Tema ovog Petka je bila ,,Kad ja dunem i vatru sunem“  odnosno o agresivnosti i besu. I ovog Petka se tražilo mesto više.

Naša draga gošća prof. dr Snežana Tovilović nam je pričala o vrstama besa, kako da ih prepoznamo i „izborimo“ se s njima. Dobili smo i korisne tehnike za suočavanje sa besom koji osećamo, ali i odgovor na pitanje kako da komuniciramo sa agresivnim sagovornicima. Zahvaljujemo se svima na aktivnom učešću!

Novi humanitarni „Petak sa psihoterapeutom“ vas očekuje već u maju. Pozivamo vas da nas zapratite na našoj Facebook stranici „TIM psihoterapija i edukacija“ i saznate više informacija o tačnom datumu, vremenu i mestu održavanja novog Petka.   

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *