Objavljeno

Od jeseni ste imali priliku da petke zajedno sa vašim domaćinom Oliverom Sekulić-Bartoš, REiKBT psihoterapeutom, posvetite svom ličnom razvoju. U petak, 28. juna je održan 31. ,,Petak sa psihoterapeutom“ koji je ujedno bio poslednji u ovom ciklusu predavanja.

Pričali smo o emocionalnom zdravlju, primeni REiKBT psihoterapije u svakodnevnom životu, prihvatanju, meditaciji i mindfulness-u. U aprilu je naša draga gošća dr Snežana Tovilović, REiKBT psihoterapeut, održala predavanje „Kad ja dunem i vatru sunem“, odnosno o besu i kako da izađemo na kraj s njim. Od početka ove godine uživali smo u prelepom prostoru Kulturne stanice Eđšeg.

Predavanja su bila humanitarnog karaktera i planiramo da nastavimo sa tom praksom. Uspeli smo da prikupimo novac za Nikoline samostalne korake, a sada prikupljamo novac za Petrovu samostalniju budućnost. I vi se možete uključiti tako što ćete u poruci upisati broj 662 i poslati SMS na 3030. Cena jedne poruke je 200 dinara.

Sledeći „Petak sa psihoterapeutom“ zakazali smo 20. septembra od 18h u Kulturnoj stanici Eđšeg. Do tada, želimo vam lepo i vedro leto! 🙂

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *