Poštovani,
Ovim putem želim da vam se zahvalim u svoje i ime moje ćerke Jovane Đurić, kojoj ste pre dve godine pomogli u odabiru srednje škole. Obratili smo vam se s ciljem da uradite proces Profesionalne orijentacije, kako bi doneli odluku koju srednju školu da upiše.
Vrlo profesionalno, ali na veoma prijatan i ljubazan način, prepoznali ste njenu ljubav prema sportu, kao i njenju karakternu osobinu potrebe da pomaže ljudima. Preporučili ste joj Srednju medicinsku školi, smer fizioterapeut, a sa ciljem da po završetku pomenute škole nastavi školovanje u oblasti sportske medicine. Ovim ste spojili njeno interesovanje i lične osobine. Jovana je veoma zadovoljna preporučenom školom i uspešno je pohađa. Pored ljubavi prema sportu, razvila se ljubav i prema medicini.
Do sada smo vas preporučili brojnim prijateljima i ubuduće ćemo to činiti.

Danijela Đurić - Zahvalna majka

Instruktivni trening asertivnosti koji vodi dr Snežana Tovilović bih preporučila kako HR menadžerima koji se bave treningom i razvojem u kompanijama, tako i svima onima koji se bave komunikacijom u najširem smislu te reči. Ovim treningom dobijate široko znanje iz oblasti Asertivne komunikacije, ali i specifične tehnike i alate za uspešno vođenje treninga, koje je primenjivo na različite oblasti edukacije. Snežana Tovilović će vas kroz ovaj trening voditi tako da ćete na čas biti u ulozi učesnika grupe Asertivnog treninga, zatim u ulozi trenera koji ima za cilj da posmatra dinamiku grupe, a onda shvatite da ste zapravo sve vreme radili na ličnom razvoju i upoznavanju sebe. Zaista sjajan trening koji bih uvek rado preporučila svojim kolegama.

Milica Obrić - HR manager, TMNS Empiry

Napredni asertivni trening je odlična prilika da se usavrše tehnike asertivnosti, kao i da se nauče nove tehnike čiji je cilj unapređenje komunikacije, kako u svakodnevnom životu, tako i u poslovnom okruženju. Kao nastavak i logičan sled iskustvenog asertivnog treninga, napredni asertivni trening u organizaciji Tim centra i pod vođstvom sjajnog trenera preporučujem svima onima koji žele da rade na sebi i unapređuju svoje veštine komunikacije.

Dragana Jasić - Stručni saradnik u Direkciji za ljudske resurse, DDOR

Sigurno jedna od značajnijih odluka koju sam donela i ostvarila u protkelih nekoliko godina jeste trening asertivne komunikacije i moja rešenost da priuštim i sebi i svom okruženju prijatniju svakodnevnicu. Svakodnevno se nađem u situaciji koja me izazove i moram da se pohvalim da sam sve bolja. Divno je što me moji prijatelji i kolege uveliko podržavaju i uživaju u promenama koje su kod mene očigledne svima koji me bar malo poznaju. Najbolje od svega je što sam ja zadovoljna jer to i jeste bio cilj. Volela bih još jednom da se zahvalim svim asertivcima iz moje grupe. Kakva smo ekipa bili: iskreni, otvoreni, bez predrasuda i puni razumevanja jedni za druge.
Posećujem i druge programe TIM Centra, što su takođe čudesna iskustva... i tako shvatam da ljudi i jesu čudesni i divni, uprkos svemu.

Danijela Bugarski - Assistant Financial Controller

Za mene je ovaj Trening Asertivnosti bio jedna od najboljih investicija u ličnom usavršavanju. Naučila sam na koji način da jasno izrazim svoje želje, potrebe, stavove, kako da bolje razumem druge ljude, a to je sve ukupno doprinelo poboljšanju na društvenom, poslovnom i uopšte socijalnom polju. Smatram ovo ličnim napretkom i vrlo samouvereno preporučujem Trening Asertivnosti u Tim centru.

Maja Gajinov - Savetnik u oblasti tekućeg i investicionog održavanja

Znanje koje ste mi pružile je dragoceno, kako profesionalno tako i privatno. Omogućile ste mi da steknem veštine kako bih bolje pomogla mladima koji imaju mentalne poteškoće i razvojne smetnje, posebno onima kojima je potreban multimodalan pristup. Sa njima se susrećem u svakodnevnom radu i sada sigurnije prilazim ovoj osetljivoj problematici. Takođe ste mi pomogle da i sama postanem bolji roditelji. Hvala neizmerno! Sa radošću očekujem i sledeći, napredniji kurs.

dr Ana Živanović - Psihijatar

Izuzetno sam zadovoljna kombinacijom i količinom teorije i primera iz prakse. Vežbe u kojima smo učestvovali su nam omogućile da prakticno isprobamo naučene tehnike. A nase voditeljke su uvek bile raspoložene da nam dodatno objasne i primerom približe materiju. Kurs je za svaku preporuku onima koji žele da dopune svoje znanje iz ove oblasti i na taj način povećaju kvalitet svog rada.

Spomenka Marković Avramov - Diplomirani psiholog

Pohađanje ovog edukativnog programa za mene je predstavljalo pravo osveženje i rušenje sopstvenih predrasuda u radu sa problematičnom decom i adolescentima. Kao školski psiholog koji se susreće sa različitim problemima i individualnim specifičnostima pojedinca, psihološka znanja, metode i tehnike koje sam stekla na predavanjima su bila izuzetno korisna i odmah primenljiva, a to predstavlja jedan od najvećih benefita pohađanja programa. Predavači dr Olja Dukić i dr Jelena Srdanović Maraš su otvorenim, prijatnim i fleksibilnim pristupom ostvarile dobru komunikaciju u grupi i motivisale grupu da stečena znanja implementiraju u svakodevni rad sa decom.

Jovana Scepanovic - Diplomirani psiholog

Prijatno iskustvo u grupnom radu na spoju ličnog i profesionalnog. Edukacija nas vodi kroz mladalaštvo i njegove poteškoće sagledavajući sveukupnu sliku odrastanja - razvojne faze, zastoje, školu, društvo i porodicu mlade osobe. Upoznaje nas sa oprobanim i potvrđeno uspešnim terapijskim rešenjima i bogatim primerima iz prakse. Za sve profesionalce u kontaktu sa omladinom i njihovim roditeljima, ali i za one koji žele da odrade rekapitulaciju svog razvoja i osvetle svoje moguće zastoje.

Sonja Dickov - Diplomirani psiholog

Izuzetno dobro osmišljen i koristan trening koji je omogućio usvajanje pregršt novih alata i tehnika koje su neophodne profesionalcima koji rade sa decom i adolescentima. Spoj porodične i kognitivne terapije se pokazao kao veoma dobar za efikasno sagledavanje i otklanjanje brojnih teškoća koje se često javljaju kod mladih. Voditeljke treninga su kreirale pozitivnu klimu što je dodatno podstaklo učesnike da se uključuju u interakciju i na taj način doprinesu kvalitetu treninga. Za svaku preporuku!

Marijana Rosić - Master psiholog-psihoteraput

Odlično osmišljena edukacija, brižljivo vodjena i realizovana od strane dr Dukić. Apsolutno osposobljava za rad sa porodicom i samom decom i adolescentima i daje doživljaj sigurnosti u radu. Preporučila bih je i preporučujem je kad god sam u prilici, svakom od svojih kolega. Bez obzira na prethodno znanje i iskustvo, na ovoj edukaciji ćete definitivno čuti i naučiti nešto novo.

Teodora Radosavljević - Psiholog, REBT terapeut

REiCBT dece i adolescenata je edukacija koja mi je proširila vidike i na ličnom i na stručnom planu. Profesionalni pristup dr Dukic, korisni saveti, prijateljski ton i atmosfera koja je stvorena u grupi su već dovoljna preporuka svim kolegama koji razmišljaju da krenu ovim putem. Sigurna sam da ćete uživati!

Ana Borković - Psiholog

Vešto vođena edukacija sa dobro izbalansiranim teorijskim i praktičnim elementima. Podjednako je razumljiva i zanimljiva kako početnicima tako i iskusnim terapeutima koji žele da prošire svoje znanje i osnaže svoj korpus veština obiljem kreativnih trehnika primerenih uzrastu i potrebama klijenata.

Slađana Crnomarković - Psiholog, REBT terapeut