Poštovani,
Ovim putem želim da vam se zahvalim u svoje i ime moje ćerke Jovane Đurić, kojoj ste pre dve godine pomogli u odabiru srednje škole. Obratili smo vam se s ciljem da uradite proces Profesionalne orijentacije, kako bi doneli odluku koju srednju školu da upiše.
Vrlo profesionalno, ali na veoma prijatan i ljubazan način, prepoznali ste njenu ljubav prema sportu, kao i njenju karakternu osobinu potrebe da pomaže ljudima. Preporučili ste joj Srednju medicinsku školi, smer fizioterapeut, a sa ciljem da po završetku pomenute škole nastavi školovanje u oblasti sportske medicine. Ovim ste spojili njeno interesovanje i lične osobine. Jovana je veoma zadovoljna preporučenom školom i uspešno je pohađa. Pored ljubavi prema sportu, razvila se ljubav i prema medicini.
Do sada smo vas preporučili brojnim prijateljima i ubuduće ćemo to činiti.

Danijela Đurić - Zahvalna majka

Instruktivni trening asertivnosti koji vodi dr Snežana Tovilović bih preporučila kako HR menadžerima koji se bave treningom i razvojem u kompanijama, tako i svima onima koji se bave komunikacijom u najširem smislu te reči. Ovim treningom dobijate široko znanje iz oblasti Asertivne komunikacije, ali i specifične tehnike i alate za uspešno vođenje treninga, koje je primenjivo na različite oblasti edukacije. Snežana Tovilović će vas kroz ovaj trening voditi tako da ćete na čas biti u ulozi učesnika grupe Asertivnog treninga, zatim u ulozi trenera koji ima za cilj da posmatra dinamiku grupe, a onda shvatite da ste zapravo sve vreme radili na ličnom razvoju i upoznavanju sebe. Zaista sjajan trening koji bih uvek rado preporučila svojim kolegama.

Milica Obrić - HR manager, TMNS Empiry

Sigurno jedna od značajnijih odluka koju sam donela i ostvarila u protkelih nekoliko godina jeste trening asertivne komunikacije i moja rešenost da priuštim i sebi i svom okruženju prijatniju svakodnevnicu. Svakodnevno se nađem u situaciji koja me izazove i moram da se pohvalim da sam sve bolja. Divno je što me moji prijatelji i kolege uveliko podržavaju i uživaju u promenama koje su kod mene očigledne svima koji me bar malo poznaju. Najbolje od svega je što sam ja zadovoljna jer to i jeste bio cilj. Volela bih još jednom da se zahvalim svim asertivcima iz moje grupe. Kakva smo ekipa bili: iskreni, otvoreni, bez predrasuda i puni razumevanja jedni za druge.
Posećujem i druge programe TIM Centra, što su takođe čudesna iskustva... i tako shvatam da ljudi i jesu čudesni i divni, uprkos svemu.

Danijela Bugarski - Assistant Financial Controller

Za mene je ovaj Trening Asertivnosti bio jedna od najboljih investicija u ličnom usavršavanju. Naučila sam na koji način da jasno izrazim svoje želje, potrebe, stavove, kako da bolje razumem druge ljude, a to je sve ukupno doprinelo poboljšanju na društvenom, poslovnom i uopšte socijalnom polju. Smatram ovo ličnim napretkom i vrlo samouvereno preporučujem Trening Asertivnosti u Tim centru.

Maja Gajinov - Savetnik u oblasti tekućeg i investicionog održavanja

Izuzetno sam zadovoljna kombinacijom i količinom teorije i primera iz prakse. Vežbe u kojima smo učestvovali su nam omogućile da prakticno isprobamo naučene tehnike. A nase voditeljke su uvek bile raspoložene da nam dodatno objasne i primerom približe materiju. Kurs je za svaku preporuku onima koji žele da dopune svoje znanje iz ove oblasti i na taj način povećaju kvalitet svog rada.

Spomenka Marković Avramov - Diplomirani psiholog