Objavljeno

U junu je završen drugi modul edukacije Tehnike Kognitivno bihejvioralne terapije u praksi: 4×4 KBT”. Učesnici su se tokom prvog i drugog modula upoznali sa velikim brojem korisnih tehnika koje su imali priliku da isprobaju, a potom i primene u svom svakodnevnom radu. Između susreta nisu izostali ni domaći zadaci koje su edukatorke pripremale sa posebnom pažnjom. Fokus je sve vreme bio na što boljem razumevanju, usvajanju i primeni naučenih tehnika.

Edukacija se sastoji od četiri modula, jedan modul od četiri susreta, a svaki susret traje četiri efektna sata. Stoga s pravom možemo da kažemo da je ovo jedna “skockana edukacija”.

Prva dva modula edukacije su ocenjena najvišim ocenama, a s vama delimo par utiska učesnika edukacije:

“Edukatorke su svojim pristupom stvorile atmosferu i podstakle grupu na otvorenost i proaktivan pristup tokom celokupnog rada, pa smatram da smo svi mogli da dobijemo dosta kako od edukatorki tako i od drugih polaznika edukacije.”

“Način na koji je edukacija koncipirana i realizovana u potpunosti je u skladu sa nazivom edukacije, a to je praktična primena pre svega!”

“Intezivno, sadržajno, razvojno i pomažuće.”

U planu je da se od septembra ponovo održe prvi i drugi modul edukacije. U toku prolećnog ciklusa edukacija planira se organizacija trećeg i četvrtog modula. Ako su i vama potrebne praktične tehnike koje možete odmah da primenite u svom radu ili samo želite da proširite one s kojima već raspolažete, ovo je prava edukacija za vas.

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *