Objavljeno

Jesen započinjemo nizom edukacija u TIM Centru, a jedna od njih je i otvoreni trening asertivne komunikacije koji počinje u utorak, 1. oktobra od 17.30h do 20.00h.

Čemu služi ovaj trening i šta možeš s nama da naučiš?

Probaćemo slikovito da ti predstavimo. Ako u nekim situacijama osetiš neprijatnost koja te sprečava da bilo šta kažeš, pa se najradije povučeš ili zažmuriš na postojeći problem, onda je ovo trening za tebe. Ili ako te nečiji komentar ili ponašanje razljuti i “pokida ti živce”, onda je ovo trening za tebe.

Da pojednostavimo: Ne moraš da prećutiš ako vidiš da ti prodavačica seče pogrešnu salamu, a možeš i da ostaneš pribran kada ti se neko besno obraća u saobraćaju.

Naš zadatak je da ti prenesemo znanja i pomognemo ti da unaprediš svoje komunikacijske veštine. Da se ne bi povlačio ili bio eksplozivan, mi smo tu da te naučimo kako da na samouveren i iskren način komuniciraš svoje potrebe ili izraziš svoje neslaganje, uz uvažavanje svojih sagovornika.

Edukacija počinje u utorak, 1. oktobra i sadrži 6 susreta. Nove veštine usvajamo svakog utorka od 17.30h. Trajanje po susretu je 2.30h.

Cena kompletnog treninga iznosi 8.000 dinara. Za studente i nezaposlene odobravamo popust od 25% na ceo iznos. U cenu ulazi osveženje, materijal za rad i sertifikat TIM Centra.

Voditelji programa su Danka Đukanović i Stefan Marijanović. Danka je sertifikovani geštalt psihoterapeut i master psiholog, a Stefan je na završetku master studija psihologije. Oboje su sertifikovani treneri koji se bave razvojem i unapređenjem veština drugih i iza sebe imaju veliki broj uspešno realizovanih treninga na različite teme.Neprijatne situacije nisu bauk, verujte nam na reč. 🙂

Prijave primamo do četvrtka, 26. septembra. Za dodatne informacije obratite se na mail edukacija@timcentar.rs ili na telefon 065/66-15-812.

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *